arrow_drop_up arrow_drop_down

Waar heb jij mensen nodig?

Wij leveren personeel in techniek, productie, metaal en bouw

Techniek

Technisch personeel wordt steeds moeilijker te vinden in Nederland, daar spelen wij op in. De kracht van EUROBasic is dat wij in geheel Europa werven en selecteren. Ook daar is namelijk goed opgeleid personeel te vinden. Stuk voor stuk tot op het bot gemotiveerd om een nieuw avontuur in Nederland aan te gaan!


Binnen de technische sector zijn er vele soorten functies om in te vullen. Elke functie heeft dan ook specifieke eisen. EUROBasic snapt dit en biedt u daarom alleen werknemers aan die precies in dat profiel passen. Wij leveren u de juiste specialist!

Metaal

Waar de vacatures binnen de metaalsector snel blijven groeien, daar lijken het aantal vakmensen juist schaarser te worden. Waar vind je tegenwoordig nog een ervaren TIG of MIG MAG lasser? Of wat te denken van een CNC-draaier of frezer? Het is een schaarste die door vergrijzing en minder interesse vanuit de jeugd alleen maar zal gaan toenemen.


Bij EUROBasic hebben wij de oplossing voor dit probleem! In andere EU-lidstaten zijn zeer bekwame vakmensen te vinden die goed presteren. Wij zijn de specialist als het gaat om het vinden van Europese vakmensen. Voor alle functies in de metaal weten wij de juiste vakmensen te vinden. 


Wij zijn bovenal gespecialiseerd in het leveren van allerlei soorten lassers. Hierbij kunt u denken aan MIG/MAG lassers, TIG lassers, Aluminium lassers, elektrode lassers en meer. Wij kunnen alle soorten lassers op korte termijn voor u leveren. Dus bent u op zoek naar een lasser? Laat u dan ook eens verrassen door de kwaliteiten en ervaring van onze EU-medewerkers!

Bouw

Ook binnen de bouw neemt de schaarste van personeel snel toe. Denk hierbij aan metselaars of stratenmakers. EUROBasic is gemotiveerd in de werving en selectie van zowel ervaren stratenmakers als metselaars. Wij screenen deze vakmensen op hun kennis van de Nederlandse werkwijze. Wij weten als geen ander de verschillen tussen de Nederlandse manier van werken en de manier van werken in de rest van Europa. 


Al onze medewerkers zijn zeer gemotiveerd, willen hard werken en zijn voor langere periodes beschikbaar. Wij screenen onze metselaars namelijk ook op betrouwbaarheid en motivatie. Ook oppermannen hebben wij voor u beschikbaar. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over onze mogelijkheden!

Op zoek naar een vakkracht voor een specifieke functie?

Ook daarmee kunnen wij u helpen. Ons uitgebreide netwerk van recruiters weet vrijwel altijd de juiste match te maken. Wij staan voor u klaar!
Wij gebruiken cookies