arrow_drop_up arrow_drop_down

De juiste match!

Back to Basic

De juiste match met de juiste vakmensen

EUROBasic is dé specialist als het gaat om het matchen van de juiste vakmensen voor de invulling van uw vacature(s). Wij zenden alleen uit als alles operationeel en tot in de kleinste details is voorbereid. Onze medewerkers worden in Nederland volgens alle voorschriften gehuisvest binnen een straal van 25 kilometer van het werkadres. Daarbij worden de werknemers ook voorzien van representatief en betrouwbaar vervoer. Zo weet u zeker dat ze op tijd op hun werk zullen verschijnen!


Heeft u moeite met het vinden van het juiste personeel? Loopt u ook vast bij het vinden van de juiste vakmensen? EUROBasic kan u ontlasten in de zoektocht naar de juiste specialisten met onze Back to Basic werkwijze. Met onze unieke werkwijze kunnen wij de perfecte match maken tussen uw bedrijf en onze uitzendkrachten, om uw werk zo snel mogelijk in te kunnen vullen.


Bij EUROBasic zijn we flexibel, creatief, en denken we altijd in passende oplossingen om bij elke uitzending succesvol te zijn. Wij komen dan ook graag bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken!

EUROBasic:

Groot aanbod van personeel in de technische sector
Groot netwerk met eigen recruiters in het buitenland
Kennis van technische functies leidend tot de juiste match
Goede verzorging van onze uitzendkrachten

Back to Basic

Benieuwd naar de back to Basic werkwijze?

Wij vertellen u graag meer over ons unieke recept voor het maken van de juiste match. Maar we zijn vooral benieuwd naar uw bedrijf en uw unieke kwaliteiten. Dat is de basis van back to Basic.
Wij gebruiken cookies