arrow_drop_up arrow_drop_down

Tekort aan vakmensen in de bouw?

Snel passend bouwpersoneel voor u

Wij leveren personeel in de bouw

Heeft u vacatures in de bouw of bent u op zoek naar een snelle projectmatige invulling voor uw bouwproject? Dan bent u bij EUROBasic uitzendbureau aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de werving en selectie van kwalitatief bouwtechnisch personeel uit de EU. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn en uw personeelsvraagstuk kundig en passend oplossen.

Groot aanbod

Snel de juiste vakmensen inzetbaar

Technische vakkennis

Leidend tot de juiste match

Landelijke dekking

Ook bij u in de buurt!

Breed aanbod aan personeel in de bouw

Onze focus in de bouw ligt met name op de werving en selectie van kundige stratenmakers, metselaars, oppermannen en grondwerkers. Voor deze functies kunnen wij u altijd snel en passend van dienst zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij uitzendkrachten te selecteren die volgens de juiste Nederlandse normen kunnen werken.  Zo kunnen wij altijd een geschikte vakman leveren binnen relatief korte tijd.


Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van recruiters in de EU opgebouwd. Zij werken al lange tijd met ons samen en zijn goed ingespeeld op onze aanvragen en op de vraag vanuit de Nederlandse markt. Zo weten wij zeker dat zij op korte termijn de juiste vakman voor u kunnen werven.

Wij gebruiken cookies