arrow_drop_up arrow_drop_down

Tekort aan personeel in de metaal?

Snel passend personeel in de metaalbewerking

Wij leveren personeel in de metaal

Heeft u vacatures in de metaal of bent u op zoek naar een snelle projectmatige invulling voor uw metaalbewerking? Dan bent u bij EUROBasic uitzendbureau aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in de werving en selectie van kwalitatief personeel uit de EU. Zo kunnen wij u snel van dienst zijn en uw personeelsvraagstuk kundig en passend oplossen. U kunt bij ons altijd terecht voor lassers, CNC verspaners of andere metaalbewerkers. 

Groot aanbod

Snel de juiste vakmensen inzetbaar

Technische vakkennis

Leidend tot de juiste match

Landelijke dekking

Ook bij u in de buurt!

Breed aanbod personeel in de metaal

Onze focus ligt al jarenlang op personeel in de metaal. Zo zijn wij zeer kundig in de werving en selectie van professionele en specialistische lassers. Of het nu gaat om een gecertificeerd TIG lasser of een electrode of MIG MAG lasser, EUROBasic uitzendbureau helpt u op weg. Zo kunnen wij altijd een geschikte vakman leveren binnen relatief korte tijd.

Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van recruiters in de EU opgebouwd. Zij werken al lange tijd met ons samen en zijn goed ingespeeld op onze aanvragen en op de vraag vanuit de Nederlandse markt. Zo weten wij zeker dat zij op korte termijn de juiste vakman voor u kunnen werven.

Wij gebruiken cookies